Se curata,se spala si se taie ceapa marunt, unde apoi intr-o ctratita se pune 3 lg de ulei se adaiga ceapa cu boia se lasa sa se caleasca putin peste acre se adauga apa, iar intre timp taiem cubulete pipetul de pui, unde il adaugam peste ceapa mai punem putina apa si lasam apoi sa fiarba.
Cand e gata fiert adaugam laptele, sare, piper dupa gust si mai lasam sa dea un clocot, iar intre timp din 3 lg de faina cu putina apa facem o ingroseala care o adaugam peste tocanita si lasam sa mai dea un clocot, stingem focul apoi adaugam patrunjelul verde.
Se serveste cu garnitura de orez, piure, mamaliguta...ect..:)
Pofta Buna!!!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise