Puneti carnea la fiert in apa cu sare, luati spuma, fierbeti carnea cam 30 minute, scoateti-o sa se raceasca, dar nu aruncati apa in care a fiert, o folositi la tocanita. Dupa ce s-a racit putin carnea, o taiati cubulete mici, o lasati deoparte. Intro cratita puneti uleiul la incins, adaugati ceapa taiata marunt, caliti, adaugati boia si imediat cuburile de carne, sarati, lasati la foc 3 minute amestecand mereu dupa care stingeti cu apa in care ati fiert carnea, adaugati cubul Knorr si foile de dafin, boabele de piper. Lasati tocanita sa fiarba cam 1 ora, apoi dregeti cu faina inmuiata cu bulion, adaugati 2 lingurite de zahar si usturoiul taiat marunt, fierbeti 1-2 minute la foc mic sa se ingroase mancarea, potriviti de sare daca e necesar. Se mananca ca atare, sau cu paste fainoase( melcisori, taitei, etc...), verdeata tocata marunt si piper macinat proaspat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise