Ceapa se toaca marunt sa caleste in ulei(eu pun de la inceput si putina apa si o dinstui),se adauga carnea taiata cubulete,se calesc impreuna (tot cu apa) pana se inmoaie carnea,se adauga ardeii tocati sau pasta de ardei(eu o fac singura din ardei macinati cu sare),se mai lasa pe foc sa se faca si ardeii,se pune supa (se poate face si din cubulete de vita din comert),se pune usturoiul (eu folosesc mai mult pe cel granulat pentru ca nu ne face rau).Se adauga cartofii taiati cubulete,se lasa pana sunt fierti si de adauga mazarea proaspata,congelata sau din borcan,se mai lasa 10-15 minute.Se serveste cu smantana si patrunjel verde.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise