Tocanita de vita cu paste

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr paste din porumb
  • 450 gr pulpa de manzat
  • 2 cepe
  • 2 ardei
  • 1 morcov
  • 5 ciuperci champignon
  • condiment de gulas
  • delikat, piper, boia
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita pasta de ardei iute (Eros Pista)
  • 5 catei de usturoi
  • marar

Mod de preparare

Se calesc ceapa, ardeiul si morcovul in putin ulei. Se adauga carnea taiata cubulete, apoi ciupercile. Se lasa la calit, dupa care se condimenteaza si se adauga apa cat sa le acopere. Se lasa vreo 10 minute la fiert, dupa care se adauga pasta de tomate si cea de ardei iute, usturoiul dat prin presa si mararul tocat. Pastele se fierb dupa indicatiile de pe ambalaj, se scurg si se amesteca cu tocanita.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise