Tocanita de vara

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1,800kg pulpe superioare de pui
  • -2kg ceapa
  • -2kg ardei gras
  • -2kg rosii
  • -3 foi de dafin
  • -3 lingurite secretul gustului
  • -piper
  • -patrunjel (eu nu am pus pentru ca era noapte si nu vedeam sa mai culeg)

Mod de preparare

Se curata ceapa, ardeiul, iar rosiile se oparesc si se curata de coaja. Se toaca ceapa solzisori, ardeiul fideluta, iar rosiile se taie felii. Se prajesc un pic pulpele in ulei apoi se pun peste ele ceapa, ardeiul, rosiile, foile de dafin, secretul gustului, piperul, se amesteca usor si se introduce cratita la cuptor pana fierb legumele. Acum trebuia sa pun eu patrunjelul tocat marunt si sa inchid cuptorul, dar eu am inchis numai cuptorul. Asta e, daca nu mi-am facut aprovizionarea din timp. Se serveste cu mamaliguta calda.

Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios

Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...

Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptor

Incearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...

Sarmale de post cu ciuperci și orez

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise