Tocanita de purcel

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g file de porc
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 400g boabe de struguri fara samburi
  • 200g champignons
  • 200 galbiori
  • 150 ml smantana
  • 150 ml vin alb
  • 1 lingura bulion
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ciupercile si galbiorii se taie sferturi.Ceapa se toaca ,iar carnea se taie julien(fasii subtiri).

Uleiul se incinge si se rumeneste carnea.Se adauga ceapa pudrata cu faina impreuna cu ciupercile si galbiorii in restul de ulei si se calesc putin. Se stinge totul cu 100 ml vin si se fierbe 5 minute.

Se adauga boabele de struguri si restul de vin amestecat cu smantana si bulion;se sareaza si se pipereaza si se mai fierbe 5 minute.

Se orneaza farfuriile cu crengute de patrunjel verde.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise