Tocanita de pui

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -pulpe de pui (cate doriti)
  • -ardei (cat doriti)
  • -suc de rosii (cat doriti)
  • -Secretul gustului
  • -patrunjel
  • -sare
  • -piper

Mod de preparare

Se taie ardeiul (e frumos sa fie de mai multe culori) fideluta. Se spala pulpele si se pun peste ardei in vas. Se pune sucul de rosii, Secretul gustului, patrunjelul taiat marunt, sarea si piperul. Se amesteca bine, se toarna apa si se introduce la cuptor. Este foarte bun si cu rosii taiate cubulete in loc de suc de rosii. Se serveste cu mamaliguta, sau cum doreste fiecare.

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Ficatei de pui in sos de lapte

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise