Pulpa de porc o spalam, o tamponam cu un servet si o taiem bucatele potrivite.
Curatam ceapa, o spalam si o tocam marunt.
Intr-o cratita incingem uleiul si dam drumul bucatilor de carne.
Le rumenim pe ambele parti apoi acoperim bine cu apa.
Cu paleta strangem spuma formata, punem un capac si lasam sa fiarba cam pe jumatate carnea.
Adaugam ceapa, condimentam cu sare si piper dupa gust (daca este nevoie mai adaugam apa dar fierbinte).
Rosiile le tocam si cand este bine patrunsa si ceapa le incorporam in mancare.
Lasam sa mai fiarba putin si o scadem atat cat dorim noi, adaugam pasta de tomate, boiaua de ardei.
Ii mai dam 3-4 clocote si inchidem aragazul.
Deasupra tocanitei presaram marar verde tocat marunt si 2 catei de usturoi (asta doar daca va place) taiati marunt.
Amestecam usor si lasam 5 minute acoperita oala.
Acum va urez pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise