Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de porc
  • 5 cepe
  • 5 ardei copti (am avut congelati)
  • o frunza de dafin
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • o lingurita de bullion
  • 400 ml supa
  • 50 ml ulei
  • ½ legatura patrunjel
  • ½ legatura matar

Mod de preparare

Taiem carnea de porc cubulete.

Incingem uleiul intr-un tuci(cratita)si prajim carnea, cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se rumeneasca.

Adaugam ceapa tocata marunt si o calim pana se inmoaie bine ,la foc mediu.

Turnam supa si fierbem sub capac, pana cand lichidul scade la jumatate.

Adaugam ardeiul copt tocat bucati mai mari, lingurita de bulion,frunza de dafin ,condimentam si lasam sa scada tocanita.

La sfarsit presaram verdeata tocata marunt. Pofta buna!

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Ficatei de pui in sos de lapte

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise