Pipotele si inimile de pui se spala, se pun la fiert cam pentru o ora pentru a fi carnea moale. Dupa ce s-au fiert suficient, se spala foarte bine, se curata de eventualele pielite si artere( la inimi) si se taie feliute pe latime. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt dupa care se pune la calit in putin ulei incins. Cand ceapa a devenit transparenta, se adauga carnea taiata si se mai lasa la prajit cam 2 minute. Se adauga sucul de rosii peste pipote, atat cat sa le acopere, se adauga sare si piper dupa gust si se lasa pe foc pana da cateva clocote si sosul devine putin mai gros.Sosul trebuie sa fie putin dulceag, din cauza cepei. Se stinge focul si se adauga mararul si patrunjelul, tocate marunt, si se poate servi alaturi de un piure de cartofi.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise