Am pregatit aceasta mancare simpla de post cu ajutorul aparatului de gatit la temperaturi scazute, Crock-Pot. De fapt Crock-Pot a gatit-o singur.
Sotam ceapa tocata fideluta si ardeiul taiat rondele in cateva linguri de ulei.
Adaugam nautul si cartofii taiati cuburi. Eu am folosit naut din conserva pe care doar l-am scurs, daca folositi naut proaspat il veti lasa peste noapte la inmuiat in apa.
Adaugam sare, piper, boia de ardei, cimbru si foile de dafin. Completam cu apa.
Setam aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 L Digital la temperatura slow pentru 5 ore.
Adaugam patrunjelul verde tocat marunt.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise