Tocanita de ciuperci uscate

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ciuperci uscate
  • 1 ceapa
  • un morcov mic
  • o foaie de dafin
  • sare, piper
  • 50 ml ulei

Mod de preparare

Ciupercile se lasa la muiat 10-12 ore. Se fierb 30 minute.Strecor,clatesc la jet de apa. Calesc ceapa, adaug ciupercile, apa,condimentele si morcovul dat pe razatoare. Las sa fiarba o ora.Trebuie sa aiba suficienta apa.Spre final adaug usturoi pisat,dupa gust, mai las sa fiarba 10 minute.Aceasta tocanita o mancam traditional doar de ajun de Craciun sau de Boboteza.Are un gust deosebit.De obicei hribii uscati nu-i amestec cu celelalte sortimente de ciuperci.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise