Tocanita de ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci
  • 2 cepe
  • un morcov
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 ardei (unul rosu unul galben)
  • putin praz
  • ulei
  • sare, piper
  • frunze de patrunjel
  • 2 linguri pasta de tomate

Mod de preparare

Se taie marunt ceapa, ardeiul si prazul, se da morcovul pe razatoarea mare si se dinstue toate, in putin ulei, cam 10’. Intre timp se taie ciupercile, nu foarte marunt. Punem si ciupercile in tigaie, adaugam sare si piper, cateii de usturoi pisati si lasam la foc mic, amestecand din cand in cand pana se evapora toata apa lasata de ciuperci. Adaugam pasta de tomate si frunzele de patrunjel maruntite si mai lasam pe foc 5’. Tocanita se poate servi cu piure de cartofi, cu orez sau mamaliguta.

Pofta buna!

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise