Tocanita de cartofi cu pui

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 pulpe
  • 4 cepe
  • 2 morcovi
  • 10 cartofii
  • 1 legatura marar
  • 1 ardei gras
  • 5 linguri ulei
  • 2 linguri bulion

Mod de preparare

Se spala pulpele le taiem pe jumatate apoi le punem la fiert intr-o oala cu apa si sare,cind au dat intr-un clocot le scotem aruncam acea apa punem apa curata si le punem la fiert pina fierb.Curatam ceapa o taiem fideluta,dam morcovul la razatoare mica,taiem ardeiul mic,le punem la calit intr-o cratita,adaugind apa pina se inmoaie ceapa,curatam cartofii si taiem cuburi si felii rotunde,adaugam in oala peste ceapa si punem apa atat cat sa cuprinda cartofii,punem sare dupa gust lasam sa fiarba,cind pulpele sunt fierte le adaugam peste cartofi adaugind bulionul,taiem mararu marunt si mai lasam 15 minute sa fiarba.

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nuca

Prajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...

Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasa

Reteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise