SE FIERBE PIEPTUL DE PUI IN 1,5 L APA. DUPA CE FIERBE SE SCOATE INTR-O SITA SI SE STOARCE, DUPA CARE SE TAIE CUBULETE.INTRE TIMP SE TAIE CEAPA SI SE PUNE LA CALIT CU 5 LINGURI ULEI PANA CE DEVINE AURIE. APOI SE ADAUGA MORCOVII TAIATI RONDELE, CUTIA DE ROSII, ARDEII SI PIEPTUL DE PUI TAIAT SE LASA PUTIN SA SE CALEASCA. SE ADAUGA CARTOFII TAIATI CUBURI SI ZEAMA DE LA PIEPTUL DE PUI STRECURATA CAT SA CUPRINDA TOATA COMPOZITIA. SE LASA SA FIARBA BINE DAR SE MAI AMESTECA DIN CAND IN CAND SI SPRE FINAL SE ADAUGA PUTIN DELIKAT,SARE DACA E NEVOIE, PIPER, PATRUNJEL SI PUTIN LEUSTEAN TOCAT. SE MAI LASA 3 MINUTE DUPA CARE SE STINGE FOCUL SI SE MAI LASA ACOPERITA 15 MINUTE. E FOARTE GUSTOASA! POFTA BUNA!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise