Spălaţi costiţa şi o puneţi la fiert; lăsaţi să fiarba cam 20 minute, după care schimbaţi apa şi o puneţi din nou la fiert. Tăiaţi ceapa şi morcovii. După ce este fiartă carnea, adăugaţi ceapa, morcovii şi gogoşarii de la borcan. Pe urmă se pune secretul gustului, piper şi puţin curry. Lăsaţi să fiarbă toate împreună, până sunt fierţi morcovii. Trageţi la o parte oala, bateţi ouăle şi adăugaţi tot în oală. La urmă mai adăugaţi smântână şi verdeaţă.
Trebuie încercată, este foarte gustoasă şi foarte uşor de preparat.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise