Intro cratita, punem uleiul la incins, adaugam ceapa taiata marunt, calim pana devine sticloasa, adaugam boiaua, cartofii curatati, spalati, taiati cubulete. Acoperim cartofii cu apa, lasam sa dea cateva clocote. Adaugam ardeiul gras taiat cubulete mici si rosia taiata marunt, lingurita de vegeata, crenguta de telina. Cand sunt fierti cartofii potrivim de sare si piper, adaugam o diresatura dintro lingurita de faina si apa, mai dam un clocot. Stingem focul, presaram patrunjel verde tocat marunt. Se serveste cu cabanos prajit, pe care il crestam la capete sa fie mai apetisant. Se serveste cu muratura.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise