Tocanita de carne cu masline

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg carne de porc
  • 1/2 kg carne de vita
  • 4 cepe
  • 50 ml ulei
  • 100 ml vin alb
  • 200 g masline dezosate
  • sare, piper, nucsoara, 1 foaie de dafin, cimbru

Mod de preparare

Tai carnea in cuburi mai mari. Calesc ceapa cat sa-si schimbe culoarea, adaug carnea, calesc impreuna 10 minute, adaug o ceasca de apa, condimentez, las sa fiarba. Cand scade sosul, adaug vinul si maslinele si dau la cuptor (incins in prealabil) pentru jumatate de ora.Servim rece ca aperitiv sau calda cu mamaliguta

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise