Tocanita de ardei copti cu piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 gr file de piept de pui
  • 300 gr ardei capia
  • usturoi granulat
  • 300 gr rosii
  • ulei
  • smantana
  • 1 legatura patrunjel
  • sare.

Mod de preparare

Se incinge cuptorul.Carnea se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu ulei,se pun 50 ml apa,se acopera si se pune la cuptor 30 de minute la foc mediu.

Rosiile si ardeii se coc pe gratar,se curata de pielite si de seminte,ardeii se taie felii iar rosiile se toaca.Intr-o cratita se pune carnea taiata cuburi mari se adauga rosiile,se fierb 10 minute la foc mic,se adauga ardeii si usturoiul dupa gust,se mai lasa putin pe foc.Se presara patrunjel tocat si se serveste cu smantana.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise