Tocanita de ardei copt cu carne de porc

Reteta de tocanita de ardei copt cu carne de porc. Cum faci acasa reteta de tocanita de ardei copt cu carne de porc.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de ardei copt cu carne de porc

Ingrediente

  • 700 g carne de porc
  • 5-6 linguri de ulei
  • 3-4 cepe medii
  • 5-6 ardei copti
  • 3 linguri de bulion de rosii
  • sare, piper
  • putin cimbru uscat
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Coacem ardeii si ii curatam de coaja, pielite si seminte. Taiem carnea cubulete( am folosit pulpa) si o punem intr-o tigaie impreuna cu uleiul si o cescuta de apa. Fierbem la foc mic pana cand scade lichidul si carnea se rumeneste frumos.

Tocam ceapa, o punem peste carnea din vas si calim la foc mic pana se inmoaie. Adaugam bulionul de rosii, sare, piper, cimbru uscat si ardeii fasiute. Completam cu apa fierbinte (aproximativ o cana) si fierbem la foc lent pana cand mancarica scade si carnea este complet gatita.

La final presaram patrunjel tocat. Pofta buna!

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise