Taiati pieptul de porc in felii mai groase, condimentati-le cu cimbru si piper si puneti-le la prajit in ulei 3-4 minute pe ambele parti. Scoateti carnea si puneti la calit in zeama care a ramas ardeiul gras si morcovii taiati cubulete, ceapa taiata felii subtiri (vezi video).
Adaugati ketchup, putina verdeata tocata, zahar, mai caliti cateva minute, puneti deasupra feliile de carne si umpleti cu apa pana se acopera legumele si carnea.
Fierbeti la foc mic cu capac 50-60 minute, apoi adaugati cartofii curatati si taiati in lung bucati mai mari. Taiati rosiile felii si puneti-le peste cartofi, condimentati cu sare, piper, cimbru, foi de dafin, adaugati marar tocat. Daca mai trebuie, completati cu putina apa si lasati mai fiarba la foc mic inca 20 minute.
Puneti pe farfurii carne, tocanita si garnisiti cu frunze de patrunjel si cateva feliute de ardei iute.
Pofta buna.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise