Tocanita cu ceapa si usturoi verde

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr carne vita
  • 300 carne porc
  • 300 gr piept de pui
  • 10 fire ceapa verde
  • 3 fire usturoi verde
  • 3 rosii
  • 1 ardel gras
  • 200 ml vin
  • sare
  • piper
  • patrunjel marar
  • 1 ardel iute

Mod de preparare

Carnea se spala si se taie cuburi,dupa care se pune in uleiul incins,se condimenteaza cu putina sare si piper si se lasa ca se prajeasca.

Intre timp se curata ceapa si usturoiul verde,se taie bucati mai mari si se adauga peste carne.Daca este nevoie se pune jumatate pahar de apa si se lasa sa se coaca la foc potrivit 20 min.

Se stinge cu vin si se adauga rosiile decojite si taiate cubulete,ardelul gras taiat fasii si ardelul iute taiat marunt.

Se fierbe pana scade,se ia de pe foc si se adauga patrunjelul si mararul tocat marunt.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise