Tai ceapa pestisori, o calesti putin, adaugi morcovul rondele, lasi sa se patrunda, adaugi pieptul de pui taiat cuburi. Adaugi o cescuta de apa, lasi sa fiarba. Adaugi ardeii kapia copti, curatati, taiati cuburi.Condimentezi, adaugi vinul,lasi sa scada.Adaugi o maioneza obtinuta din pasta de tomate si mustar, storci cateva picaturi de lamaie,mai lasi 2-3 minute sa dea in clocot.
Garnitura: Fierbi orezul in apa clocotita cu sare si foaie de dafin. Cand este fiert, il amesteci cu unt, sare, piper.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise