Spalati puiul si scurgeti-l de apa. Marinati-l in sare, piper si sake (sau vin alb sec) pentru 15 minute.
Puneti puiul intr-o cratita mare, acoperiti cu apa si fierbeti (adaugati suficienta apa pentru a fierbe ulterior si legumele).
Amestecati ingredientele pentru sos si adaugati peste pui. Fierbeti la foc mic pentru aproximativ 1 ora, pana ce puiul devine fraged.
Adaugati cartofii, morcovii si ceapa si lasati la gatit pentru inca 20-30 de minute. La sfarsit adaugati ceapa verde si ardeii iuti si lasati inca 1 minut pe foc. Apoi este gata pentru servit.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise