Inainte sa ne apucam de pregatit, ne aducem toate ingredientele la indemana.
Inainte sa ne apucam de pregatit, ne aducem toate ingredientele la indemana.
Spalam si taiem carnea in bucatele mici. Apoi ne ocupam de legume, curatam ceapa si o taiem solzisori, curatam gogosarii si ardeii capia, apoi ii taiem bucatele mai mici. Rosiile le dam pe razatoarea mare dupa ce le-am decojit.
Punem pe foc o cratita lasam sa se incinga, adaugam uleiul si apoi bucatele de carne si le lasam cca 20 min sa se caleasca. Scoatem carnea si adaugam ceapa, presaram un pic de sare si calim cca 15 min, adaugam ardeiul si gogosarii amestecam si adaugam si condimentele Fuchs, lasam sa se caleasca 15 min, adaugam carnea si rosiile si un pahar cu apa.
Bagam cratita in cuptor la foc mic cca 3 ore. Gatitul la foc mic pastreaza aromele aproape intacte. Se poate servi cu mamaliga si castraveti murati.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise