Legumele se spala si se taie:ceapa pestisori, ardeiul gras se taie fasii subtiri, vanata se curata de coaja si se taie cuburi, rosiile se taie cat mai mici, ciupercile se curata si se taie fasii subtiri, ardeii la otet se taie in bucati (2-3 buc fiecare). Dupa ce am taiat toate legumele se adauga fiecare separat sa se caleasca iar cand le scoatem, se adauga intr-un vas acoperit sa stea calde. Dupa ce am calit toate legumele in afara de rosii, se pun toate in cratita se adauga cateii de usturoi, ardeiul iute si rosiile si se lasa inca 10-15 minute se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si pofta buna. Se serveste calda cu mamaliguta sau paine dupa preferinta.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise