Tocana de legume

Timp pregatire
210 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 kg gogosari,
  • 3 kg ardei grasi,
  • 3 kg ardei kapia,
  • 1 kg morcov,
  • 2 kg radacini albe (patrunjel, pastarnac, telina)
  • 2 kg ceapa,
  • 500 g pasta de tomate,
  • 1/2 kg orez,
  • 1/2 l ulei,
  • condimente

Mod de preparare

Orezul il fierbi 15 minute. Ceapa o fierbi 10 minute si o dai pe robot. Legumele le dai pe robot. Incorporezi toate ingredientele, condimentezi si dai la fiert. Cand scade compozitia, adaugi pasta de tomate, mai lasi pana se ridica uleiul la suprafata. Asezi tocana in borcane, capsezi, dai la cuptor pentru 45 minute, apoi invelesti borcanele pana a doua zi.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise