1. Într-o tigaie sau o cratita mar.e, se incalzeste uleiul la foc potrivit. Se adauga ceapa si usturoiul si se prajesc, amestecând des, 5 minute sau pâna când ceapa devine aurie.
2. Se adauga ardeiul gras $i cartofii dulci; se acopera si se prajesc 5 minute sau pâna când cartofii dulci incep sa se moaie. Se adauga 1 1/3 cana de apa, sarea si cimbrul; se pun la fiert.
3. Când dau În clocot, se face focul mic; se acopera si se fierb 5 minute sau pâna când cartofii dulci sunt fragezi. Se adauga mazarea $i porumbul.
4. Se asaza codul deasupra legumelor; se acopera si se fierb 7 minute sau pâna când pestele este bine facut, dar inca fraged.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise