Tocana de ardei cu oua

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg ardei gras rosu
  • 2 cepe
  • 4 rosii
  • 6 oua
  • 7 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Ceapa tocata marunt se inabusa in ulei cu putina apa, se adauga ardeii tocati fasii, se lasa pe foc 15-20 minute.Se adauga rosiile decojite si taiate feliute, sarea, piperul, patrunjelul si dupa cateva minute ouale batute cu putina sare, amestecand usor.Se gratineaza la cuptor 15 minute.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise