Tocana cu carne de porc germana

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de porc
  • ulei
  • ceapa
  • usturoi
  • boia de ardei dulce
  • sare
  • supa de oase
  • smantana
  • vin alb
  • pasta de tomate
  • costita afumata

Mod de preparare

Carnea si ceapa se inabusa in ulei cu 150 ml de apa. Se adauga costita afumata, boia de ardei, pasta de tomate, piper, sare supa de oase si se continua fierberea. Cand carnea e fiarta, se adauga usturoi, vin, smantana si se fierb toate inca 5 min.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise