Tocăniţă de pui cu ardei copţi

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - 500g piept de pui
  • - 1 kg. cartofi
  • - 400 g. ardei copţi
  • - 200g. smântână
  • - ulei
  • - boia dulce
  • - muştar
  • - 2 legături de mărar
  • - sare, piper

Mod de preparare

Un piept de pui dezosat şi fără piele se taie cubuleţe, apoi se sărează şi se piperează. Cartofii tăiaţi cuburi se fierb în apă cu sare iar ardeii copţi se taie fâşii. Puiul se prăjeşte în ulei şi se adaugă cartofii fierţi, ardeiul copt, sare şi piper, dacă mai este nevoie, precum şi o linguriţă de muştar şi puţină smântână. Pentru ca tocăniţa să fie foarte bună, se presară şi mărar verde, tocat fin.

Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustos

Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...

Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasa

Incearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...

Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasa

Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise