Tiramisu rețeta originală
Se bat albusurile spuma cu un varf cutit sare. Separat se bat galbenusurile cu zaharul pana devin o crema spumoasa, se adauga mascarpone cu lingura putin cate putin, amestecand cu atentie dupa fiecare lingura.
Se incorporeaza albusurile batute spuma, amestecand de sus in jos. Ciocolata se rade separat prin razuitoarea cu gauri mici. Cafeaua se amesteca cu coniacul; dupa care se asambleaza tiramisu.
Se insiropeaza piscoturile in cafea,se aseaza pe fundul unui vas,dupa care se adauga un strat de crema,si asa pana la terminarea ingredientelor,ultimul strat,sa fie de crema.
Deasupra se orneaza cu ciocolata alternand culorile.
Acest tiramisu are un gust deosebit, la fel ca si Tiramisu rețeta originală, iar ciocolata ii da un aspect special,
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise