Tiramisu delicios

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Cantitate : 6 portii
  • Ingrediente
  • •500 ml frisca lichida
  • •250 gr mascarpone
  • •75 ml lichior de migdale
  • •5 linguri zahar
  • •300 ml cafea tare prepararta cu 300 ml apa fierbinte (sau lapte)
  • •175 gr piscoturi
  • •40 gr ciocolata amaruie, rasa
  • •cacao, pentru pudrare

Mod de preparare

1.Intr-un bol, bate frisca, mascarpone, lichiorul si zaharul pana ce vei obine o crema mai tare.

2.Pregateste un vas de servire.Cufunda piscoturile, in cafea, tinandu-le cateva secunde pana ce se inmoaie usor.Aseaza-le intr-un strat in vasul de servire, apoi intinde ½ din crema si presara ½ ciocolata.Repeteta procedura inca o data.

3.Cand este gata, pune tiramisu la frigider pentru cateva ore sau peste noapte.Inainte de a-l servi pudreaza-l cu cacao., asa cum se procedeaza si la Tiramisu rețeta originală

:) Pentru mai multe retete noi delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise