Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua,
  • 500gr.mascarpone,
  • 250 gr. zahar,
  • 400 gr. piscoturi,
  • 3 cafele indulcite.(pt o cantitate mai mare de piscoturi se maresc celelalte doze)

Mod de preparare

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:

Se freaca galbenusurile cu o jumatate din zahar, iar separat albusurile cu cealalta jumatate de zahar pana se topeste zaharul. Se amesteca galbenusurile cu albusurile si apoi cu mascarponele pana devine o crema.

Se inmoaie piscoturile(numai pe jumatate, pt ca altfel devin prea moi) in cafeaua pregatita si se aseaza intr-o tava in felul urmator: un rand piscoturi, un rand crema, pana cand deasupra ramane crema.

Intre randuri se poate pune ciocolata rasa, la fel si deasupra si se presara cacao dulce pana se acopera totul bine. Se poate orna cu frisca, apoi se pune la frigider pentru 12 ore.

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios

Prajitura cu capsuni si crema de mascarpone – un desert irezistibil, fin si delicios, cu blat pufos, crema catifelata si...

Mucenici moldovenesti

Reteta de mucenici moldovenesti. Mucenici moldovenesti reteta de dulce. Reteta de mucenici moldovenesti reteta cu aluat de...

Ciorba de cartofi cu smantana si afumatura. Reteta ardeleneasca simpla si savuroasa

Descopera reteta ardeleneasca de ciorba de cartofi cu smantana si afumatura – o ciorba simpla, cremoasa si plina de arome...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise