Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua,
  • 500 g mascarpone (2 cutii),
  • 1 pachet de 400 g de piscoturi, 80 g zahar,
  • 5 canite de cafea indulcita,
  • cacao,
  • esenta vanilie.

Mod de preparare

Bateti spuma galbenusurile cu zaharul si esenta, adaugati 500 g mascarpone si amestecati cu mixerul pana obtineti o crema fina. Intr-un alt recipient bateti albusurile pana obtineti o spuma densa pe care apoi o incorporati in crema cu galbenusuri.

Treceti piscoturile prin cafea (doar le inmuiati, nu le tineti prea mult pentru ca se vor rupe si prajitura va avea un gust puternic de cafea) si asezati un strat pe un platou. Deasupra lor intindeti o parte din crema si pudrati cu cacao, apoi un strat de piscoturi, crema, cacao, pana ce le terminati. Deasupra pudrati cacao.

Tiramisu rețeta originală e delicios!

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise