Tiramisu

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Tiramisu

Ingrediente

  • - 14-15 piscoturi
  • - 1 cutie mascarpone
  • - 1 cutie de 250 gr frisca
  • - 2 galbenusuri
  • - 250 gr zahar tos
  • - esenta de rom
  • - cafea naturala

Mod de preparare

Se freaca 2 galbenusuri cu 250 gr zahar tos pana se face o crema groasa si mai deschisa la culoare, apoi se adauga crema mascarpone si se amesteca. Separat se bate frisca, iar la urma punem peste frisca crema amestecata din galbenusuri/mascarpone.

Se face cafea cam pentru 4 cani potrivite, in care se pune esenta de rom si se inmoaie cateva secunde piscoturile pe ambele parti.

Se aseaza un strat de piscoturi, se pune un strat de crema si tot asa pana temin.De obicei fac doua randuri de piscoturi si doua crema. Se lasa la frigider pana a doua zi.

Desi nu este Tiramisu rețeta originală, va garantez ca este la fel de delicios.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise