Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5-6 oua
  • 2 plicuri de zahar vanilat
  • 500 grame mascarpone
  • 2 lingurite esenta de rom
  • 2 cesti de cafea
  • piscoturi

Mod de preparare

Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:

Se fierb doua cani de cafea tare si se lasa sa se raceasca.

5-6 galbenusuri se amesteca cu 2 plicuri de zahar vanilat.

Albusurile de la oua se bat cu un pic de sare pana ce devin tari si se dau la frigider.

In galbenusuri se adauga 500 g mascarpone si o lingurita doua de esenta de rom.

Se amesteca apoi galbenusurile cu albusurile.

Piscoturile se inmoaie in cafea, dupa care punem in vas un rand de piscoturi, unu de crema, unu de piscoturi, unul de crema.

La final se pudreaza cu cacao si se da la frigider.

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise