TIP CREMES

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 8oua
  • 750ml lapte
  • o margarina mica la cutie
  • 200gr zahar
  • 10 linguri faina
  • putina sare
  • 4 vanilii

Mod de preparare

Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devine spuma, apoi se adauga sarea, margarina, vanilia si cele 10 linguri de faina. Se amesteca bine, apoi se adauga laptele. La urma se adauga albusurile batute spuma si se amesteca bine. Compozitia obtinuta se introduce intr-o tava unsa cu ulei si se coace la foc mic. Dupa ce s-a copt, se lasa sa se raceasca in tava, apoi se taie in cubulete.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise