In primul rand doresc sa va spun ca a ceasta reteta de parfe este exact pentru o forma de chek.
Prima data va rog sa taiati nuca in bucati mai mici si sa le caliti intr-0 tigaie, apoi punetile la racit.
Zaharul intro tigaie pregatitil caramel si punetile la racit.
Albusurile de oau si frisca lichida batetile bine cu un mixer de mana pane se intaresc, apoi mixatile inpreuna.
Adaugati si nuca si zaharul caramel.
Tapetati cu o folie transparenta forma de Chek si puneti compozitia de Parfe in congelator timp de 6 ore.
Servitile cu gem de afine si menta
Pofta buna
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise