Se taie carnea de vita in fasii subtiri (inlaturand grasimea).Se pune carnea intr-un castron cu 5 ml.(1 lingurita) amidon si sosul de soia.Se amesteca si se lasa la marinat 10 min.
Se incing 10 ml. ulei intr-o tigaie si se prajeste carnea pana isi pierde culoarea rosiatica,aproximativ 5-6 minute.Punem carnea pe o farfurie.
In aceeasi tigaie incalzim restul de ulei,5 ml.,adaugam brocoliul si ardeiul rosu si calim cca. 3 minute.Adaugam carnea si sosul de gatit Teriyaki si lasam pe foc cam 10 minute amestecand din cand in cand.
Intr-un castronel amestecam restul de amidon,10 ml. si supa de vita, pana se dizolva amidonul si turnam peste carne.Micsoram focul si mai lasam cam 2-3 minute pana se ingroasa sosul.
Se pune carnea pe farfurii,se decoreaza cu ceapa verde si se serveste cu orez fiert la aburi.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise