Tavalite

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Blat: 250g margarina, 350g zahar, 4 oua intregi, 4 linguri miere, 400g faina
  • Glazura: 250g margarina, 250g zahar, 4 linguri cacao, 4 linguri lapte
  • Tavalire: 500g nuca macinata pentru tavalit

Mod de preparare

Se face un blat de circa 5 cm grosime intr-o tava, se coace in cuptor la foc potrivit. Se lasa la racit. Se taie in baghete de 2x3x5cm.

Aceste baghete se inmoaie, cu ajutorul a 2 furculite, 2-3 secunde in glazura calda si se tavalesc in nuca macinata.

Se lasa 15 minute la racit.

Cozonac cu nuca si migdale

Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparat

Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie

Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise