Tartine cu fasole

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g de fasole boabe fiarta
  • 2 lgt mix de legume uscate bio
  • 80 ml zeama in care a fiert fasolea
  • 50 ml ulei de floarea soarelui
  • 3 catei de usturoi
  • sare, piper
  • paine de secara

Mod de preparare

1. Fasolea calduta o punem impreuna cu apa intr-un vas si o pasam cu blender-ul vertical.

2. Incorporam legumele uscate, uleiul, sarea si piperul cu ajutorul unei spatule.

3. Dupa ce s-a mai racorit incorporam si usturoiul pisat.

4. Taiem painea cu ajutorul unei forme pentru biscuiti si o punem la prajit.

5. Punem fasolea pasata intr-un sprit (sau nu :) si spritam pe fiecare tartina.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise