Tarte rapide

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Forme mici de tarte
  • 300g frisca gata batuta
  • 300g visine

Mod de preparare

Se amesteca 300g frisca gata batuta cu 300g de visine, se umple tartele , iar deasupra se pun cateva boabe de visine (eu nu am pus, daca vreti puteti pune se poate si asa) fara frisca. Se fac repede si se pot servi imediat.

Pasca traditionala

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise