Tartar de carne

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pt 4 persoane:
  • 400g filet de vita
  • 1 lamaie
  • sare,piper,
  • patrunjel,ulei de masline,usturoi
  • capere si seminte de pin (optional)
  • felii de portocala sau lamaie

Mod de preparare

Taiem carnea fasii lungi,dupa care o taiem bucati mai mici!

Cu un cutit mai ''sanatos''incepem sa o batem pana se va maruntii;nu trebuie sa aibe aspectul celei tocate!

Adaugam sare,piper macinat,ulei de masline,patrunjel tocat,putin usturoi,optional caperele si semintele de pin,mai batem de 2-3 ori cu cutitul,stoarcem zeama de la o lamaie si lasam carnea sa absoarba lamaia;

Formam 4 bile ,le asezam pe felii de portocale sau lamaie si servim;

Pt cei ce adora carnea cruda este un fel de aperitiv deosebit de gustos si sanatos!

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Drob de pui

O reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat

Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pas

Descopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise