Rosiile se taie in doua.
Rosiile se taie in doua. Aprindeti cuptorul, foc mediu.Taiati si ajustati foietajul la vasul in care veti coace tarta. Topiti untul si uleiul, intr-o tigaie ( daca aveti tigaie cu maner amovibil e si mai bine, o puteti folosi si in cuptor) si puneti rosiile cu partea taiata in sus. Lasati cateva minute, la foc mediu, adaugati otetul balsamic si zaharul, dar nu direct pe rosii ci pe langa. Asezonati cu sare si piper. Miscati putin tigaia sa deplasati rosiile si dupa 5 minute, intoarceti-le pe partea cealalta. Dupa alte 5 minute, opriti focul si aranjati rosiile in tava/vas, puneti deasupra foietajul si bagati la cuptor, 25-30 de minute. Scoateti cand aluatul este frumos colorat si lasati cateva minute inainte de a rasturna tarta in platoul de servire. Adaugati cateva frunzulite de oregano proaspat, daca aveti.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise