1)untul se bate cu mixerul pana devine crema,se adauda putin cate putin zaharul ,se omogenizeaza totul,adaugam pe rand,amestecand dupa fiecare ingredient,zaharul vanilat,ouale,aroma de lamaie,si un praf de sare;
2)adaugam faina ,amestecata in prealabil cu amidonul,iar daca compozitia este mai tare se adauga 1-2 linguri de lapte
3)puneti compozitia in tava de tort unsa si tapetata,intindeti bine cu o lingura inmuiata in apa
4)curatati merele de coaja,taiati-le iun 4 sau 8 depinde de marimea marului,curatati de cotoare ,iar cu o furculita,, zgariatile \'\',si acoperiti suprafata tartei,presand cu degetele;
5)faceti atentie ca merele sa nu atinga bordul formei de tarat
6)introduceti in cuptorul incalzit in prealabil 175-200°C timp de 45 minute
-cand tarta este coapta o scoateti din cuptor,o ungem cu o pensula cu gem amestecat cu apa fiarta ,si o reintroducem in cuptorul cald,stins timp de 10-15 minute;
-pudrati cu zahar si serviti,pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise