Tarta de queso con arandanos

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru de frisca lichida
  • 2 plicuri de cuajada
  • 150 grame branza topita
  • 8 linguri de zahar
  • 1 pachet de biscuiti
  • aproximativ 3 linguri de margarina

Mod de preparare

Se macina biscuitii si se amesteca cu margarina pana se face ca o pasta groasa.Aceasta compozitie se pune pe fundul unui molde sau o tava rotunda pentru prajituri.Se da la racit.Intr-o cratita se pune frisca,zaharul,branza si cuajada si se amesteca bine.Se pune la foc pana ce incepe sa fiarba si da in colcot dar amestecand in continuare sa nu se lipeasca.Dupa ce da in colcot se ia de pe foc si se pune peste biscuiti.Se lasa la racit cel putin 2-3 ore.Dupa ce s-a racit si s-a intarit se pune dulceata de coacaze deasupra.(Poate fi dulceata de ce doriti.Eu am probat-o si cu dulceata de capsuni,caise,piersici sau zmeura si este la fel de buna)

Pofta buna!

Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazie

Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...

Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparat

Salata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...

Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasa

O reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise