1)Pt.baza:se sfarama biscuiti(eu i-am pus intr-o punga de plastic si am batut bine cu sucitorul)se amesteca cu zaharul si untul topit,se amesteca bine cu mana pana cand iasa ca un fel de pasta.Se pune intr-o forma de tarta si se da la rece.Intre timp se pregateste crema.
2)Crema:taie perele cubulete,toarna sucul de lamaie peste.Intr-o tigaie antiaderenta pune zaharul si untul la foc mediu,amesteca incontinu pana ajunge la o culoare usor maro...atunci adauga smantana si perele si mai lasa putin.Lasa sa se raceasca.
3)Scoate tarta din frigider si toarna deasupra crema.
4)Daca optati pt. frisca de casa,atunci se bate bine smantana,adauga apoi zaharul si bate bine in continuare,pune frisca intr-un spritz si decoreaza dupa plac.Eu am folosit frisca in spray,am decorat cu physalis si batonul de scortisoara.Se da la rece pana la servire.Nu am taiat inca nici o bucata din el,l-am facut pt. copii unei colege.Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise