Se amesteca galbenusurile cu zaharul pana acesta se topeste.Albusurile se bat spuma cu un praf de sare,apoi se toarna peste galbenusuri si se incorporeaza bine.Se adauga faina cate o lingura pe rand si s amesteca bine.se adauga praful de copt stins cu putina zeama de lamaie, esenta de rom si de vanilie.Compozitia se pune in cuptor.Visinele se amesteca cu zaharul si se tin la foc mic pana cand acestea se inmoaie si se fier.Se scoate blatul pe un platou se insiropeaza cu zeama de la visine si daca mai este nevoie e mai adauga sirop(apa,zahar,esente).Se adauga apoi visinile si se lasa la racit.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise