Tarta cu ton si rosii

Se capitoneaza tava de tarta cu aluat, in interior se pune tonul bine scurs si facut bucatele.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet aluat de foietaj
  • 200 ml smantana lichida
  • 3-4 rosii
  • 2 cutii mici cu ton Rio Mare
  • 100 g cascaval ras
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita ierburi de Provence

Mod de preparare

Se capitoneaza tava de tarta cu aluat, in interior se pune tonul bine scurs si facut bucatele, deasupra rondele de rosii, se pudreaza cu sare si ierburi de Provence si se lasa deoparte.

Separat intr-un bol se bat ouale cu un praf de sare, piper, se adauga smantana, iar dupa omogenizare se rastoarna in tava peste rosii si se acopera cu cascaval ras.

La cuptor va sta 30 min, la 180 de grade C.

Se serveste calda, dar si rece este foarte buna!

Madlene cu suc de clementine

Se mixeaza oul cu sarea si cu zaharul.

Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazie

O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise